We're hiring for hostess

dan입니다 0 308 02.21 15:26

레스토랑의 위치는 파빌리온 엘리트에 있으며,
현재 레스토랑의 얼굴인 호스티스를 모집중에 있습니다.
저희 레스토랑은 Michelin guide를 목표로 준비하고 있는
프렌치 파인다이닝 레스토랑입니다.
총주방장님께서 한국인을 선호하셔서 이곳에 글을 올리게 되었습니다.
승무원 등 서비스 마인드를 가지신 분이나 혹은 호텔리어 등
많은 분들의 지원 바랍니다.
다른 포지션도 많이 오픈되어 있으니 
주저없이 연락 주세요.

contact : Danlyroberts@gmail.com
or           Ryanlee@cloud9kl.com
Denly (Marketer) : 011-5506-1852
 
책임:
미소로 손님을 따뜻하게 맞이하며 손님을 자리로 안내하고
메뉴 및 웨이터의 이름을 알려드립니다.

현재 진행중인 프로모션을 손님께 알리고 서비스 직원으로 하여금
원활한 서비스를 보장하기 위해 누가 서비스 할 것인지 정합니다.
레스토랑에 걸려 오는 전화에 응답하고 적절한 서비스를 제공합니다.
레스토랑 및 바 구역으로 들어오는 손님을 관리하고, 대기해야 할 경우
정확한 대기 시간을 말씀드려야 합니다.
VIP손님들 요구와 요청에 조금더 포커스를 맞추어
손님들의 요구 사항에 따라 식사 경험을 통해 
양질의 서비스를받을 수 있도록돕습니다.
(예 : 다른 손님의 착석을 돕거나 메뉴 선택 전에 음료수를 다시 채우는 등.)

위생, 안전 및 알코올 관리 정책을 준수. 
테이블을 설정하고 정리하여 직원을 돕습니다.
음료주문을 확인하여 계산서를 준비합니다.

비용을 확인하여 지불금을받습니다.
수표 승인; 수락 통화; ToGo 주문에 대한 계산 및 변경.
현금 거래를 증명함으로써 현금 서랍을 조정하십시오. 주문 목록의 수표 및 신용 카드 청구 및 필요에 따라 관련 결과를 달성하여 팀의 노력에 기여합니다.
 
-요구 사항 :
메뉴숙지
도움 요청을 이해할 수있을뿐만 아니라
손님에게 명확한 인사와 작별을 분명히 말할 수 있어야합니다.
Manager와 함께 고객의 요구 사항을 명확하게 전달할 수 있어야함.
시끄러운 환경에서 잘 듣고 
전화에 응답하고 손님 요청에 응답 할 수 있어야 함.
게스트에게 명확한 인사말 및 작별 인사를 표현할 수 있어야함.
도움 요청을 이해할 수 있어야함.
트레이 또는 소모품을 운반 할 수 있어야합
필요한 곳에 도움을주고 팀의 일원으로 열심히일할수있어야함.
비범 한 서비스 제공에 대한 열정
빠르게 변화하는 환경에서 성공할 수있는 능력

근무는 유동적으로 바뀔수있습니다.
다이닝레스토랑에서 6개월정도의 경력.
낙관적이고 긍정적이어야합니다.
손님을 돕고 훌륭한 게스트 관계 기술을 소유 할 수 있어야함.
팀 내에서 효과적으로 일할 수있는 능력.
전화로 효과적으로 의사 소통 할 수있는 능력.
 
Responsibilities:
 
Greet incoming and departing Guests warmly with a genuine smile and eye contact; escort them to assigned dining area; present menus; announce waiter's name
 
Use visual cues to seat Guests in either the bar or dining area depending on their preference
 
Inform Guest of current promotion and who will be serving them to ensure a smooth handoff to the service staff
 
Answer incoming calls to the restaurant and provide appropriate service
 
Manage the flow of Guests into the Dining and Bar areas, provide accurate wait times to incoming Guests if appropriate
 
Tend to special Guest needs and requests
 
Observant to Guests’ needs throughout dining experience to ensure they receive high quality service (i.e. notice a drink refill is needed while seating another Guest and ensuring the drink is refilled prior to getting back to the door).
 
Protect establishment and patrons by adhering to sanitation, safety and alcohol control policies
 
Help dining room staff by setting and clearing tables; replenishing water; serving beverages
 
Issue dining charges by verifying orders; calculating taxes; totaling bill for to-go orders
 
Receive payments by validating credit charges; approving checks; accepting currency; calculating and issuing change for ToGo orders
 
Reconcile cash drawer by proving cash transactions; listing checks and credit card charges for to-go orders
 
Contribute to team effort by accomplishing related results as needed
 
Requirements:
 
Must be able to read menus
 
Must be able to articulate clear greetings and farewells to Guests, as well as being able to understand requests for assistance


  

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2018 년 6 월
         

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